QUICK CLEANER

Redstuff Quick Cleaner is een krachtig, in water oplosbaar, veilig schoonmaakmiddel, 100% biologisch afbreekbaar en alkalisch voor snelle en efficiënte verwijdering van vet, vuil, koolstof, olie, rook en roetschade, nicotine en andere hardnekkige vlekken en voor tal van andere toepassingen.

Redstuff Quick Cleaner wordt gebruikt als universele reiniger voor het reinigen van geverfde en ongeverfde objecten, vloeren (epoxy, tegels en beton), machines, machineonderdelen, lasapparatuur, luchtkanalen, kachels, rookkanalen, vrachtauto’s, tankwagens, tractoren, motoren en onderdelen, precisiecomponenten in elke industrie, boten, rubberboten, velgen, dekzeilen, dieselolie vlekken, rubberdoek, en voor vele andere objecten en voorwerpen, puur of verdund met warm of koud water. Voor schildersbedrijven als vervanging van ammoniak.

Redstuff Quick Cleaner, bevat geen weekmakers of zuren. De beste resultaten worden verkregen wanneer Redstuff Quick Cleaner op het oppervlak wordt verneveld en daarna onmiddellijk wordt afgenomen met een vochtige doek of afgespoeld wordt met water. Bij hardnekkige vervuiling eventueel inborstelen. Niet gebruiken op glas en spiegels, gebruikt hiervoor, Redstuff Glass Cleaner.

Redstuff Quick Cleaner is ook prima te gebruiken voor het reinigen van teakdekken. Redstuff Quick Cleaner tast de kitnaden niet aan doordat het geen zuren en weekmakers bevat.